DESIGN ros ryggen på och ärm lång med T-shirt adac5eyxq61731-Herrkläder


Plus collection Minimizer - Svart - Dam
Plus collection Skjorta Hedwig - Blå - Dam
Plus collection Tunika Libby - Röd - Dam
Sport Kort topp med Sverige-tryck - Blå - Dam

KI:s prorektor anses skyldig till forskningsfusk

bild

Nyheter 06 SEP 2019 Oredlighetsrådet vid Göteborgs universitet anser att Karolinska institutets prorektor Karin Dahlman-Wright gjort sig skyldig till oredlighet i forskning. Med anledning av utlåtandet ska KI:s konsistorium ha ett extra sammanträde nästa vecka.

bild

Heidi Stensmyren försvarar utbildning för en halv miljon

Nyheter 06 SEP 2019 Medier har ställt frågor om en dyr ledarskapsutbildning på Handelshögskolan som Läkarförbundets ordförande Heidi Stensmyren går. »Det här är en investering i organisationen«, säger Heidi Stensmyren nu till Läkartidningen. (3 kommentarer)

Sport Träningslinne Aileen Twisted Top - rosa - Dam Annons Annons
vit Beigemelerad overStorlek-sweatshirt med ståkrage i tung jersey Annons Annons

Men Pikétröja med bröstficka - rosa - Herr

bild

Nyheter 06 SEP 2019 22 vårdcentraler i Västra Götalandsregionen misstänks ha skrivit in irrelevanta diagnoser för att få mer pengar. Enligt Jonas Andersson (L), ordförande i hälso- och sjukvårdsstyrelsen, kommer det att sättas in sanktioner.  (1 kommentar)

Orimlig uppsägning av en välfungerande vårdcentral

bild

Debatt 06 SEP 2019 Som ST-läkare hotas vi nu av att antingen bli placerade på en ny vårdcentral, eller det troligare alternativet, att byta specialitet, skriver ST-läkarna Ida Lindman och Ebba Cohen apropå att avtalet med deras vårdcentral sagts upp.

vit Tall Skjorta med fyrkantig passform och abstrakt mönster i krinklad bomull del av set Annons Men Rutig pyjamas - Blå - Herr

Värnamo håller minnesstund för mördad läkare

bild

Nyheter 05 SEP 2019 På fredagen hålls en minnesstund på Värnamo sjukhus för den mördade läkaren Karolin Hakim, som avslutade sin AT-tjänstgöring i somras. Läkartidningen har pratat med två av hennes AT-kollegor.

2NDDAY 2ND Charlie Kjolar

»Målet är att maskinerna ska klå erfarna hudläkare«

bild

Människor & möten 06 SEP 2019 Anne-Marie Wennberg, professor, specialistläkare och sjukhusdirektör på Sahlgrenska universitetssjukhuset, Göteborg, har av statsminister Stefan Löfven utsetts till ledamot i det Nationella innovationsrådet.

Annons Annons

Men Shorts med dragsko - Grå - Herr

bild

Nyheter 05 SEP 2019 En granskning av en neurologimottagning i Stockholm pekade på mycket allvarliga brister vad gäller vårdkvalitet och patientsäkerhet. Nu stängs mottagningen vilket innebär att hundratals patienter drabbas. (1 kommentar)

Sahlgrenska och Chalmers satsar på AI i sjukvården

bild

Nyheter 05 SEP 2019 Sahlgrenska universitetssjukhuset vill gå i bräschen för svensk AI-forskning inom sjukvården. Och nu inleder sjukhuset ett samarbete med Chalmers tekniska högskola.

»Förstå något mer än vad som skulle ha framgått ur en triageringsalgoritm«

bild

Krönika 05 SEP 2019 Det är berättelser ur patientens egen mun, inte algoritmer, skattningsskalor och digitala frågeformulär som får doktorn att lyssna och förstå – bli berörd och kanske lägga handen på hjärtat av tacksamhet för förtroendet. Distriktsläkaren Josabeth Hultberg berättar i sin krönika.  Men Skjorta i linne bomullsblandning - Blå - Herr

Hjärtats arbetsminne har trolig koppling till långt QT-syndrom

bild

Översikt 05 SEP 2019 Långt QT-syndrom (LQTS) beror oftast på funktionsrubbningar i jonkanalproteiner som deltar i regleringen av hjärtat arbetsminne. Kunskaper om detta kan därför få betydelse för individualiserad behandling vid asymtomatiskt LQTS.

Fritt fram för fler donationer efter cirkulationsstopp

bild

Nyheter 05 SEP 2019 De sex pilotsjukhusen får fortsätta med så kallade DCD-donationer, där organ tas om hand efter cirkulationsstillestånd. Det meddelar de ansvariga för det nationella DCD-projektet.

Men Strumpa 10-pack - Svart - Herr

bild

Debatt 05 SEP 2019 För att kunna bedöma storleken på geografiska skillnader i exempelvis fetma räcker det inte att studera skillnader mellan medelvärden. Man bör även beakta den individuella variationen, skriver Juan Merlo.

2XU BONDED MidRise Comp Tights Leggings & tights

Förslag om sänkt ersättning till nätläkare fick nej

bild

Nyheter 04 SEP 2019 Regionstyrelsen i Sörmland har röstat ned ett förslag som skulle ha inneburit att andra regioner fått betala mindre för patienter som sökt vård hos exempelvis Kry och Min Doktor. 

3x1 Jeans straight leg - cammi Vackra billiga damkläder

Regeringen föreslår att regioner kompenseras för vårdmomsen

Nyheter 04 SEP 2019 Efter en överenskommelse med Centerpartiet och Liberalerna föreslår regeringen att staten tillfälligt kompenserar regionerna för vårdmomsen. Men branschorganisationen Vårdföretagarna är tveksam till om pengarna räcker.

8848 Altitude Cykelbyxor Flow Bib Bike Shorts - Svart - Herr

Operationer ställs in i Varberg – problem med reservström

bild

Nyheter 04 SEP 2019 Alla planerade operationer på Varbergs sjukhus ställdes in under tisdagen och onsdagen. Anledningen är att reservströmmen på sjukhuset är ur funktion. 

Men Tröja Adam - Blå - Herr

bild

Nyheter 04 SEP 2019 Anmälningarna om bristande arbetsmiljö i sjukvården ökar. Under första halvåret i år fick Arbetsmiljöverket in 35 anmälningar.

SKL varnar för snabbt införande av kostnadsutjämning

bild

Nyheter 04 SEP 2019 Sveriges Kommuner och landsting, SKL, är kritisk till regeringens förslag till kostnadsutjämning som ska införas redan vid årsskiftet. SKL flaggar för att det snabba införandet gör det svårt för regionerna att planera sin verksamhet.

Hur ser ansvariga på nya data om överdiagnostik vid mammografi?

bild

Debatt 04 SEP 2019 Screening med mammografi hjälper en mindre andel av dem som kallas men skadar sannolikt ett flertal. Hur ska det medicinska samfundet agera? undrar Göran Sjönell. Men T-shirt - Blå - Herr

Indisk läkare dödad – WMA vill se åtgärder

bild

Nyheter 04 SEP 2019 I förra veckan dödades en indisk läkare av en folkhop. Under tisdagen stannade läkare i Indien hemma från sina arbeten i en manifestation mot våldet. Även Word Medical Association, WMA, kräver åtgärder.

8848 Altitude Pikétröja Platza Polo Shirt - Vit - Herr
AAPE By A Bathing Ape Svart t-shirt med logga nedtill
Abecita Bikinitrosa med vikbar kant - Svart - Dam
Accessorize orange bandeau-bikiniögrönl i strukturtyg med snörning framtill
Adidas Training Primeknit Grå leggings

Klimat och hälsa


Artiklar, länkar och tips.
Adidas ID SDYE SHORT Shorts
Adidas Originals Grå overStorlek huvtröja med trekläver-logga
Adidas Originals 3 STRIPES LS T Ögrönlar

Plus collection Bikinitrosa Helmi - Svart - Dam


Adidas Originals ESSENTIAL CREW Ögrönlar
Adidas Originals Träningsbyxor BB Track Pants - Multi - Dam
Adidas OWN THE RUN ZIP Ögrönlar
Adidas Performance SQUADRA SHORT kvinnor - Träningsshorts - power röd vit Vackra billiga damkläder
DESIGN T-shirt med lång ärm och ros på ryggen
Adidas Sport Performance Funktionströja Supernova 1 4 Zip - Röd - Herr
Adidas Sport Performance Shorts ZNE mesh - Svart - Dam
Adidas Sport Performance Träningslinne Climalite Logo - Röd - Dam

Vad händer?


Adidas Sport Performance Tränings-t-shirt Freelift Tech Aeroknit Graphic Tee - Blå - Herr
Adidas Tennis PARIS ESCOUADE DRESS W Klänningar
Áhkká Parkas Tjievres W Parka - lila - Dam